All-on-4

Tannimplantater er i de mange tilfeller den mest effektive og langsiktig løsning for manglende tenner. Implantater benyttes ved å erstatte roten av tannen med et titanimplantat som bores fast til en sokkel i kjevebenet. Fordelen med All-on-4-teknikken er at du kan erstatte hele tannrekken med en akrylbro festet med 4-6 titanskruer, i stedet for å erstatte hver eneste tann med enkeltstående implantater.
Dentalpark ansatt
Innhold
  Add a header to begin generating the table of contents

  Tannimplantater som dekker flere pasientgrupper

  I tillegg til å være en veldig effektiv teknikk i seg selv vil et all-on-4 tannimplantat kunne gi et tilbud til pasienter som ikke vanligvis kunne ha benyttet implantater på grunn av sykdom eller manglende benstruktur i kjeven. Det å bygge opp benstrukturen kan bli både dyrt og ta flere måneder, i motsetning til all-on-4 som oftest blir gjort på samme dag med et veldig bra resultat. Resultatet er at dette er en behandlingsmetode som omfatter mange flere pasientgrupper sammenliknet med enkeltimplantater.

  Få nye tenner på noen dager med all-on-4 behandlingsteknikk

  Et all-on-4 tannimplantat er ikke bare raskt og effektivt, men har også en veldig høy suksessrate hvor du får et stabilt tannsett som er lett å rengjøre og som ser ut som helt naturlige tenner. Dentalpark har spisskompetanse på tannimplantater og vi bruker god tid på å forklare hvert steg i prosessen slik at du føler deg komfortabel med behandlingen.

  Den første delen av behandlingsplanen vil være å ta et 3D-bilde av kjeven din som gjør at vi kan produsere en bro med unik passform. Etter at titanskurene er på plass vil du derfor kunne reise hjem med en midlertidig bro slik at du kan spise og snakke helt som vanlig. Når implantatene har grodd fast i kjeven etter 2-5 måneder vil den midlertidige broen byttes ut med en permanent bro.

  Fordeler med All-on-4 tannimplantat

  Det er mange fordeler med All-on-4 implantater inkludert:

  • Et fast tannsett i motsetning til løse tannproteser
  • Gir et naturlig bitt og du kan tygge som vanlig
  • Passer for pasienter med manglende benstruktur i kjeven
  • Et veldig bra estetisk resultat 
  • Ingen restriksjoner på hva du kan spise 
  • Rask prosedyre og færre behandlinger
  • Kostnadsbesparende sammenliknet med mange enkeltimplantater
  • Enkelt å rengjøre og veldig hygienisk 
  • Umulig å skille fra naturlige tenner
   

  Trygg behandling med Dentalpark

  Som ny pasient hos Dentalpark sørger vi først og fremst for å gjøre en grundig undersøkelse og totalvurdering av tannhelsen din. Vi forklarer de ulike behandlingsvalgene i detalj slik at du kan ta en beslutning på best mulig grunnlag i forhold til de neste skrittene. Dette omfatter også en gjennomgang av priser og kostander forbundet med hver enkelt behandlingsmetode. 

  All-on-4 tannbehandling er en veletablert metode for å erstatte tenner som har eksistert i over 20 år med en gjennomsnittlig suksess rate på 98%, og med Dentalparks spesialkompetanse på tannimplantater er du i trygge hender.

  Har du spørsmål rundt implantater generelt eller om all-on-4 behandlingen? Ikke nøl med å ta kontakt for en uforpliktende samtale eller bestill en undersøkelse slik at vi kan komme i gang med de første stegene for å sikre deg flotte tenner.

  Fler artikler innenfor samme tema

  Dentalpark ansatt som utfører behandling
  Tips fra tannlegen

  Delbetaling med SVEA Finans

  Dentalpark ansatt som utfører behandling
  Tips fra tannlegen

  Tannbehandling i narkose

  Utviklet av Creative, en del av Yes Group
  Scroll to Top