Alt om tannimplantater

tannimplantater
Innhold
  Add a header to begin generating the table of contents

  Tannimplantater er en effektiv og langvarig løsning for å erstatte manglende tenner som ikke bare vil forbedre din orale helse, men også din selvtillit. I dette innlegget tar vi en titt på alt du trenger å vite om tannimplantater, fra kostnader til prosessen og hvordan implantater kan forbedre din orale helse og selvtillit.

  Hva koster tannimplantater?

  Kostnaden for tannimplantater kan variere basert på flere faktorer, inkludert antall implantater du trenger, type implantater, og om du trenger ytterligere behandlinger som benoppbygging. Se våre priser for å sjekke alle priser for de forskjellige behandlingene vi tilbyr. Vi tilbyr konkurransedyktige priser, samtidig som vi legger vekt på kvalitet. Og husk at vi har bedriftsavtaler på 20% og mulighet for nedbetalingsplan og finansiering av behandlingskostnader.

  Behandlingen

  tannimplantat majorstuen - tannkrone settes på tannrot

  Prosessen med å få tannimplantater involverer flere trinn, inkludert planlegging, operasjon og helbredelse.

  Trinn 1: Planlegging

  Planleggingsstadiet inkluderer en grundig vurdering og konsultasjon, hvor vi tar røntgen og evt.   3D-bilder av munnen din for å planlegge hvor implantatet skal plasseres.

  Trinn 2: Kirurgisk inngrep

  Implantatet, en liten titaniumskrue, settes inn i kjevebenet under en kort kirurgisk prosedyre.

  Trinn 3: Helingsprosessen

  Etter operasjonen begynner helingsprosessen. Dette kan ta noen måneder, men gir implantatet nok tid til å vokse sammen med kjevebenet.

  Trinn 4: Plassering av tann

  Når legen har bekreftet at helbredelsen skjer uten problemer, vil en ny tann bli skreddersydd og festet til implantatet. Den nye tannen vil føles ekte og ser naturlig ut.

  Bestill time her hvis du vurderer å få tannimplantater. Vårt team av profesjonelle og hengivne tannleger vil gi deg råd og veiledning gjennom hele prosessen.

  Hvordan kan tannimplantater forbedre din orale helse og selvtillit?

  Tannimplantater gjør mer enn bare å erstatte manglende eller skadede tenner. De gir støtte til kjevebenet, forbedrer bittes funksjon, og kan også forbedre smilet og selvtilliten din.

  Ved å erstatte manglende tenner, er tannimplantater en løsning som varer i mange år, uten den bekymringen som følger med løse proteser. Implantater er også designet for å se ut og føles som dine naturlige tenner, noe som betyr at de vil passe naturlig inn i ditt naturlige smil.

  Tannimplantater kan også bidra til å forbedre tale, ved å erstatte manglende tenner som kan ha påvirket din evne til å uttale visse ord korrekt. Dette kan bidra til å forbedre selvtilliten, både i sosiale og profesjonelle sammenhenger.

  Du kan se alle våre behandlinger her. Vårt erfarne og flerfaglige team er klare til å hjelpe deg med din tannpleie.

  Dentalpark er her for å møte dine tannhelserelaterte behov og aksepterer NAV-rekvisisjoner, samt direkte oppgjør med HELFO. Du kan stole på oss for å forbedre og bevare ditt vakre, naturlige smil. Ta gjerne kontakt med oss i dag!

  Bestill time her

  Fler artikler innenfor samme tema

  Scroll to Top