Betent tannkjøtt

Dentalpark hjelper deg å finne årsaken, og til å bli kvitt betennelse i tannkjøttet.
Dentalpark ansatt som utfører behandling
Innhold
  Add a header to begin generating the table of contents

   Betent tannkjøtt – Dentalpark hjelper deg!

  Dersom du opplever tannverk på grunn av betent tannkjøtt, undersøker vi først området for å identifisere årsaken. Det kan være så enkelt som matrester som sitter fast, opphopning av tannstein langs tannkjøttkanten, eller det kan skyldes mer alvorlige tilstander som gingivitt eller periodontitt.

  I noen tilfeller kan det være nødvendig med flere besøk for å behandle tannkjøttbetennelsen fullstendig. Vi gir deg også råd på hvordan du kan behandle tannkjøttet på en god måte hjemme.

  Smertefulle visdomstenner kan også forårsake hovent eller betent tannkjøtt når de er i ferd med å bryte gjennom. Våre tannleger vil gi deg råd og anbefalinger, og avgjøre om det er nødvendig å trekke visdomstannen eller ikke.

  Hva er årsaken til betent tannkjøtt?

  Dersom du opplever smertefullt og betent tannkjøtt, er tannlegene hos Dental Park klare til å hjelpe deg. Vi vil utføre en grundig undersøkelse, inkludert røntgenbilder, for å identifisere årsaken til det betente tannkjøttet. Dette kan skyldes flere faktorer, inkludert:

  • Betennelse i visdomstannen

  • Gingivitt

  • Dype hull i tennene

  • Tannkroner

  • Periodontitt

  Hvordan behandle betent tannkjøtt?

  Behandlingen av betent tannkjøtt avhenger av årsaken til at som er identifisert.

  Først vil vi rense området rundt den betente delen av tannkjøttet og skylle det grundig. Deretter vil vi sammen med deg planlegge videre behandling.

  Hvis tannkjøttbetennelsen skyldes visdomtann

  Vi vil rense området og gi deg eventuelt smertestillende og antibiotika etter behov. Hvis visdomstannen skader nabotennene eller betennelsen kommer tilbake, kan vi anbefale å trekke visdomstannen.

  Du kan forebygge tannbyll og betennelse i tennene ved å opprettholde god munnhygiene og få årlige kontroller hos tannlegen.

  Dental Park hjelper deg å bli kvitt betent tannkjøtt

  Uansett årsak til betent tannkjøtt vil vi hjelpe deg med å behandle betennelsen og forhindre tilbakefall.

  Ta kontakt med oss i dag eller bestill time online for å bli kvitt den betente tilstanden i tannkjøttet.

  Fler artikler innenfor samme tema

  Scroll to Top