Skallfasetter

Skallfasetter for et vakrere smil
Dame som smiler
Innhold
  Add a header to begin generating the table of contents

  Få et vakrere smil med skallfasetter

  I Dentalpark benytter vi avansert teknologi med digitale avtrykk for presis og rask produksjon av skallfasetter. Dette sikrer ikke bare et pent smil på kort tid, men også et varig resultat som vil vare i mange år fremover.

  Hva er skallfasetter?

  Skallfasetter, også kjent som veneers, er tynne skall laget av enten porselen eller glasskeramisk materiale. Disse skallene tilpasses nøyaktig etter et avtrykk av dine egne tenner, og fungerer som en moderne kosmetisk løsning for å forbedre tannens utseende og gi deg et strålende smil.

  Det er avgjørende å velge en erfaren tannlege for å sikre det beste resultatet, da skallfasetter krever høy grad av nøyaktighet og dyktighet.

  Fordeler med skallfasetter

  Skallfasetter brukes hovedsakelig for estetisk tannbehandling, spesielt for å forbedre utseendet til synlige tenner under smil. De er ideelle for de med misfargede tenner fra røyking eller snusing, samt for å fylle mellomrom, korrigere ujevnheter eller dekke synlige fyllinger.

  Skallfasetter behandling hos Dentalpark

  Hos oss starter behandlingen med en grundig undersøkelse for å vurdere om skallfasetter er det beste alternativet for å oppnå ønsket resultat. Deretter forberedes tennene ved å fjerne en del av emaljen og fyllinger om nødvendig. Et avtrykk tas for å lage skallfasettene som tilpasses individuelt.
   

  Skallfasetter pris og varighet

  Prisen på skallfasetter varierer avhengig av materialvalg og antall tenner som behandles. Hos Dentalpark starter prisene på 5900 kr og kan tilpasses individuelt. Skallfasetter har vanligvis en lang levetid, men krever god munnhygiene og regelmessige tannlegebesøk for å opprettholde resultatet.

  Ulemper og vedlikehold av skallfasetter

  Selv om skallfasetter er et estetisk godt valg, kan de løsne ved overdreven belastning. De er heller ikke egnet hvis tannsubstansen er sterkt redusert. Imidlertid, med forsiktig bruk og god pleie, kan skallfasetter gi et varig vakkert smil.

  Kontakt oss i dag for en vurdering og prisoverslag, og ta det første skrittet mot et strålende smil på skallfasetter!

  Fler artikler innenfor samme tema

  Scroll to Top