ClearCorrect

Usynlig regulering med ClearCorrect.
Dentalpark ansatt som utfører behandling
Innhold
  Add a header to begin generating the table of contents

  Få smilet du vil ha med usynlig tannregulering

  Vi tilbyr usynlig tannreguliering i form av avtagbare transparente regulering, for voksne. Med ClearCorrect usynlige tannregulering kan vi rette opp skjeve tenner, tette hull mellom tennene, endre stram posisjon og ugunstige bitt. Dentalpark tilbyr usynlig regulering til faste lave priser, med mulighet for delbetaling. Våre tannpleiere tar godt vare på deg, og følger deg tett, slik at du får det resultatet du alltid har ønsket deg.

  ClearCorrect er et avansert system for usynlig kjeveortopedi, og er et fullverdig alternativ Invisalign. Basert på utgangspunktet ditt, vil du kunne korrigere tannstillingen din på kun 3 måneder.

  Dentalpark tilbyr nå behandling med ClearCorrect til voksne pasienter

  Første trinn er en konsultasjon hvor du får informasjon om ClearCorrect, og vi vil undersøke tennene dine, og vurdere tannstillingen din slik den ser ut i dag. Du vil da også få svar på om ClearCorrect vil være en passende behandling for ditt behov. Det andre trinnet er en 3D-skanning av din tannstilling, som vi bruker for å analysere behandlingen din. Analysen vil komme i form av simulerte bilder av ditt sluttresultat. Tannlegen vil gjennomgå bildene sammen med deg, og du vil også motta informasjon om estimert varighet på behandlingen. Hvis du ønsker å utføre behandlingen, vil det produseres et gitt antall justeringsskinner, som skal skiftes rundt hver 10. dag. Disse tannreguleringene vil gradvis tilpasse seg din tannposisjon. Hele behandlingen tar rundt 3-6 måneder.

  Når kan ClearCorrect brukes

  ClearCorrect brukes til å korrigere tetthet eller skjevhet i tannposisjonen. Det er også mulig å tette mellomrom mellom fortennene, eller korrigere tannstilling før implantatbehandling eller annen protesebehandling.

  Hvor lang tid tar behandling med usynlig tannregulering?

  Etter behandlingen kan du føle noe ubehag rundt implantatet som ble satt inn. Dette kan variere fra pasient til pasient, men implantatbehandling oppleves vanligvis som en smertefri behandling. De fleste som får utført behandling vil ikke oppleve noe komplikasjoner. Vi i Dentalpark vet likevel at hver situasjon er unik, vi vil sørge for å gi deg tilstrekkelig med kommunikasjon om implantatbehandlingen.

  Pris på ClearCorrect usynlig tannregulering

  Usynlige tannregulering fra ClearCorrect starter på 25.000 kr, og prisen avhenger av bittforhold, og om en eller begge kjevene må justeres, da dette bestemmer lengden på behandlingen.

  Vi gir deg et prisoverslag etter en gratis konsultasjon, hvor vi skanner tennene dine digitalt. 

  Delbetale behandling for usynlig tannregulering

  Vi tilbyr muligheter for finansiering ved bruk av tannlegekonto fra Resursbank og via SVEA finans.På denne måten kan du betale avdrag for ditt nye smil over 3 til 24 måneder, slik at månedskostnaden starter fra 1243 kr/mnd.

  Fler artikler innenfor samme tema

  Scroll to Top