Tannregulering med usynlig regulering

Usynlig regulering
Innhold
  Add a header to begin generating the table of contents

  Når man tenker på regulering, er bildet av skinnende metalbraketter det som oftest popper opp i hodet. Men teknologiske fremskritt har åpnet for alternativer, som for eksempel usynlig regulering. Usynlig tannregulering er et populært valg blant både voksne og ungdommer på grunn av effektiviteten, komforten og estetikken det gir.

  Hvorfor er usynlig regulering et populært valg?

  Den største fordelen med usynlig regulering er nettopp det – det er nesten usynlig! Denne typen regulering bruker gjennomsiktige ‘aligners’, eller posisjonerere, som er skreddersydd til pasientens tenner. Det gir en diskré måte å rette tennene på, uten metallbraketter eller wirer.

  Fleksibiliteten er også en stor fordel. Tradisjonell regulering krever justeringer og etterkontroller hos tannlegen, men med usynlig regulering kan man enkelt bytte til en ny aligner etter noen uker, uten behov for jevnlige tannlegebesøk.

  For ikke å nevne komfort. Mange rapporterer at usynlig regulering er langt mer behagelig å bruke enn tradisjonell regulering. Det er ingen wirer som kan irritere kinn eller tunge, og ingen wire som trenger justering.

  Hvordan fungerer usynlig tannregulering?

  Usynlig regulering virker ved å bruke en serie av gjennomsiktige aligners laget av et mykt og behagelig plastmateriale. Hver aligner er designet for å gradvis bevege tennene til planlagt posisjon. Du vil bytte til en ny aligner omtrent hver annen uke etter behov.

  I begynnelsen vil du bli gitt en serie aligners som skal brukes i en bestemt rekkefølge. Hver aligner vil flytte bestemte tenner litt om gangen, med presis kontroll over kraft og varighet.

  For å sikre fremdrift og riktig posisjon, vil du ha jevnlige oppfølgingsmøter med tannlegen. Under disse møtene vil tannlegen sjekke fremskrittet og gi deg den neste serien med aligners.

  Hos Dentalpark er vi stolte av å kunne tilby våre pasienter denne banebrytende behandlingsmetoden. Vi er fullt utstyrt med det siste innen teknologi og vårt erfarne team sørger for at du er fornøyd med alle aspektene av behandlingen.

  Som en del av vår forpliktelse til å gjøre tannbehandling så tilgjengelig som mulig, aksepterer vi også NAV-rekvisisjoner og har direkteoppgjør med HELFO. Vi tilbyr dessuten bedriftsavtaler på 20%.

  For vår oppdaterte prisliste, se her

  Ikke nøl med å ta kontakt med oss for en uforpliktende konsultasjon.

  Bestill time her

  Fler artikler innenfor samme tema

  Scroll to Top