Tannskade

Hva gjør du når du får en tannskade?
Tannlege som viser bilder av røntgen
Innhold
  Add a header to begin generating the table of contents

  Få hjelp mot tannskade

  Når uhellet er ute og du opplever en tannskade, enten det er en tann som er slått ut eller skadet på annen måte, er det viktig å søke tannlege umiddelbart for å få skaden undersøkt og dokumentert.

  Selv om du ikke har knekt en tann, kan det være senskader etter tannskader, derfor er det viktig å få tannskaden dokumentert.

  Hva må du gjøre når du har slått ut en tann?

  Hvis du har slått ut en tann, er det viktig å handle raskt. Legg den utslåtte tannen i et glass melk for å forhindre at den tørker ut, og kontakt tannlegevakten så raskt som mulig. Tidlig behandling av tannskade kan være avgjørende for å redde og bevare tennene det gjelder.

  I noen tilfeller kan tannen settes tilbake og fikseres for å gro fast igjen. Andre ganger kan det være nødvendig å utføre rotfylling for å bevare tannen. Over tid kan det være aktuelt å erstatte den skadde tannen med en tannbro eller et implantat.

  Våre erfarne tannleger ved Dentalpark tilbyr flere behandlingsalternativer og veileder deg gjennom valget som passer best for deg.

  Få hjelp etter tannskader hos Dentalpark

  Dentalpark tilbyr tannlegevakt i Oslo, på Majorstuen. Vi er tilgjengelige seks dager i uken og har alltid tid satt av til akutte besøk, slik at du kan få hjelp så raskt som mulig.

  Kontakt oss i dag for å diskutere din tannskade og for å sette opp en timeavtale. Du kan ringe oss direkte eller bestille time via vår online timebestilling. Din tannhelse er vår prioritet!

  Fler artikler innenfor samme tema

  Scroll to Top