Få smilet ditt tilbake med tannimplantat

Med tannimplantat får du et sikkert og permanent vakkert smil – en god løsning som varer livet ut.

Lurer du på om tannimplantat er noe for deg?

20+ ÅRS

TANNHELSE-ERFARING

153

POSITIVE ANMELDELSER

15.000

BEHANDLINGER

tannimplantat majorstuen - tannkrone settes på tannrot

En naturlig erstatning

Mister du én eller flere tenner som følge av sykdom eller skade, er tannimplantat ofte det beste valget for en naturlig og varig erstatning.

Tannimplantat etterligner den naturlige tannstrukturen, med en del som erstatter tannroten og en annen som fungerer som tannkronen.

Vi tilbyr finansiering via Svea. (Fra kr 1150 pr. måned). *

Slik fungerer prosessen

Undersøkelse og planlegging: Velkommen til en uforpliktet og god samtale med tannlegen hvor vi ser på muligheten for tannimplantat. Du vil få god informasjon om behandlingsforløpet. Et kostnadsoverslag vil bli utarbeidet og godkjent før en evt. igangsettelse.

Behandling: Implantatet settes inn av en kirurg. Det brukes lokalbedøvelse, slik at du vil oppleve dette helt smertefritt. 2-4 måneder etter tannimplantat (skrue av titan) er satt, scannes og produseres en tannkrone som så festes til denne. Vi tar oss av alle kontroller for å forsikre oss at arbeidet utføres på best mulig vis.

Ferdig resultat – og du kan spise og smile med økt selvtillit.

Vi tilbyr finansiering via Svea. (Fra kr 1150 pr. måned). *

Tannimplantat på eldre fornøyd mann

Hva sier våre pasienter?

Bestill konsultasjon hos spesialist for kun kr 199,-

Nå kan du bestille konsultasjon hos vår spesialist på Dentalpark for kun kr 199,- (normal pris kr 1750,- inkl. skreddersydd behandingsplan). 

Klinikken vår ligger nederst i Hegdehaugsveien med inngang fra Parkveien, og er enkelt tilgjengelig med transportmidler fra Majorstuen, Bislett, Nationaltheatret og Oslo sentrum. Trikkeholdeplassen Welhavens gate ligger maks to minutters gange fra klinikken. Det er også gateparkering eller private parkeringsplasser tilgjengelig dersom du kommer med bil.

Vi tilbyr finansiering via Svea. (Fra kr 1150 pr. måned). *

FAQ – Ofte stilte spørsmål

Prisen på et tannimplantat inkludert krone hos Dentalpark koster fra 19.900 kr før refusjon er trukket fra, men det finnes faktorer som kan påvirke den endelige prisen, eksempler kan være; Dersom du skal erstatte mer enn 1 tann og man trenger ekstra behandlinger hvor det er;

  • Behov for beinoppbygging
  • Behov for fjerning av tann eller rotrest(er).
  • Behov for spesialkomponenter
  • Behov for CT eller utredning for å avklare om implantat er mulig.

Du vil til din konsultasjon få et kostnadsoverslag som er skreddersydd til din situasjon. I noen tilfeller vil man kunne få dekket en stor andel av kostnadene gjennom HELFO. Våre tannleger kan hjelpe med å avklare dette i forkant av en eventuell behandling.

Vi tilbyr muligheten delbetaling av tannbehandling via SVEA finans slik at investeringen i dine nye tenner kan deles opp over 3 – 24 måneder.

 

Selve innsettingen av tannimplantater er en ganske ukomplisert og smertefri behandling. Erstatningen for tannroten i form av titanskrue opereres inn, og dette gjøres kun med lokalbedøvelse.

Etter behandlingen, kan noen pasienter føle noe ubehag rundt implantatet som ble satt inn. Dette oppleves veldig forskjellig fra pasient til pasient, men generelt sett er implantatbehandling helt smertefritt.

Om du har mistet én eller flere tenner etter sykdom eller skade, er tannimplantat en sikker og trygg behandling som får tilbake smilet – og gir deg tenner som er sterke og langvarig.

Skånsom behandling

Våre tannleger har lang erfaring med skånsom behandling av akutte smerter og tar særlige hensyn til deg med tannlegeskrekk.

Medlem i MNTF

Dentalpark er medlem i Den norske tannlegeforening.

MNTF

Trygg betaling

Våre tannleger har direkteoppgjør med HELFO. I tillegg kan du velge delbetaling via Svea.

Utviklet av Creative, en del av Yes Group
Scroll to Top