For et vakrere smil og selvtillit

For et vakrere smil og selvtillit

Vår målsetning er at du som pasient skal følge deg som den viktigste ved vårt tannlegesenter. Vi ønsker å levere behandling av høy kvalitet, og gjør alltid vårt beste for at du føler deg både komfortabel og velkommen.

Bestill time

30k+ vurderinger på Google

Hasteundersøkelse - Intervensjon

Hasteundersøkelse - Intervensjon

Vårt team består av kvalifiserte tannleger som etterstreber å imøtekomme dine behov. Vår målsetning er at du som pasient skal følge deg som den viktigste ved vårt tannlegesenter. Vi ønsker å levere behandling av høy kvalitet, og gjør alltid vårt beste for at du føler deg både komfortabel og velkommen.

Bestill time

Våre behandlinger

Les Mer

Hvorfor velge TannlegeTeam

Døgnåpen online booking

Det tar kun et øyeblikk å bestille time via vårt online timebestillingssystem, slik at du enkelt kan finne en passende time. Vi tar også imot avtaler på telefon.

Fine og rene lokaler

Vi tilbyr moderne fasiliteter, utstyr og teknologier for å sikre en skånsom og behagelig opplevelse.

Profesjonell behandling

Teamet vårt er opplært til å yte den beste servicen. Vi setter alltid av god tid, lytter til dine behov og ønsker, og sørger for at du går ut av timen med et smil.

Pasientfokusert tilnærming

Vi gir omsorg og personlig oppmerksomhet til hver pasient, tar oss tid til å forklare prosedyrer og svare på spørsmål, og skreddersyr behandlingsplaner som tar hensyn til individuelle behov og ønsker for å oppnå de beste resultatene.

Din tannklinikk og tannlege

Din tannklinikk og tannlege

Vårt team består av kvalifiserte tannleger som etterstreber å imøtekomme dine behov. Vår målsetning er at du som pasient skal følge deg som den viktigste ved vårt tannlegesenter. Vi ønsker å levere behandling av høy kvalitet, og gjør alltid vårt beste for at du føler deg både komfortabel og velkommen. Vi sikter alltid etter nøyaktighet og ønsker å sette en høyere standard for tannbehandling. Her møter du et profesjonelt og hyggelig miljø, i nye lokaler med moderne utstyr.

Pasienten i sentrum

Pasienten i sentrum

Dental Park har pasienten i sentrum og leverer tannbehandling av høy kvalitet. Vi utfører alle typer behandlinger skåmsomt, med faglig presisjon, vi lytter til deg og etterstreber alltid å imøtekomme dine ønsker og behov.

Har du noen spørsmål?

Hos Dental Park setter vi pasientene våre i sentrum og gir tannbehandling av høy kvalitet. Vi utfører alle typer behandling smertefritt, med faglig dyktighet og beste vurdering etter dine ønsker.

Utviklet av Creative, en del av Yes Group
Scroll to Top