Din tannlege på Hamar

Velkommen til Dental Park sitt nye tannlegesenter på Hamar! Her får innbyggerne tilbud om alle typer tannbehandlinger, inkludert implantatbehandling og oralkirurgiske inngrep. Vi har også tannlegevakt i Hamar med egen ordning – et unikt tilbud i Hamarregionen for de som trenger tannlege på Hamar.

Tannlege Hamar

Profesjonell tannlege på Hamar

Dental Park er en tannlegekjede med dyktige tannleger og spesialister som har bred kompetanse innen faget sitt. I dag har kjeden tre filialer i Oslo, og stadig utvides tilbudet med tannlegesentre i andre landsdeler. Som et ledd i dette, etablerer vi nå en egen tannklinikk på Hamar for de som trenger tannlege på Hamar.

Med det nye tannlegesenteret får Hamar og distriktet et moderne tannhelsetilbud. Som tannlege på Hamar vil vi kunne ta imot henvisninger fra andre deler av regionen. Senterets plassering gjør at vi enkelt kan samarbeide med de andre filalene og hente inn kompetanse herfra.

 Som tannlege Hamar kan Dental Park tilby:

✓ Tannlege med sentral beliggenhet på Hamar

✓ Nye lokaler med nytt utstyr

✓ Bredt behandlingstilbud av høy kvalitet

Her finner du oss

Dental Park sin avdeling for tannlege Hamar har praktisk beliggenhet i Torggata i Hamar sentrum. Adkomst er enkelt, både med bil og kollektivtransport. Vår tannlege Hamar klinikk har kun noen minutters gåavstand til Hamar stasjon, og Stortorget bussholdeplass ligger like ved torget.

Dental Park Hamar

Torggata 83, 2317 Hamar

Åpningstider

Et bredt spekter av tannlegetjenester på vår tannklinikk på Hamar

Dental Park har gjort store investeringer i utstyr og lokaler på Hamar. Våre dyktige tannleger på Hamar kan hjelpe deg med undersøkelse, tanntrekking, tannkrone og andre tannbehandlinger. Som tannlege på Hamar satser vi i tillegg på å etablere tilbud på spesialistbehandling på tannklinikken.

Trenger du tannlegevakt på Hamar?

I noen tilfeller trenger man behandling raskt. Dental Park Hamar vil ha åpen tannlegevakt på Hamar hver dag, der pasienter kan få time på kort varsel.

Våre tannleger på Hamar og spesialister skal prioritere time til akutte pasienter i løpet av arbeidsdagen, og basert på bemanning prøver vi i tillegg å ha tilbud om akutt behandling i helgene. Ved å oppgradere vår drift til nye lokaler skal vi ha mulighet å romme flere tannleger på Hamar og skape et bedre tilbud med god tilgjengelighet – også etter arbeidstiden.

 Kontakt oss for å bestille time for tannlegevakt på Hamar!

Dental Park ansatt som utfører behandling
Tips fra tannlegen

Delbetaling med SVEA Finans

Fleksible betalingsløsninger for tannbehandling gjennom SVEA Finans.
Dental Park ansatt som utfører behandling
Tips fra tannlegen

Tannbehandling i narkose

Når det gjelder smertelindring og bekjempelse av angst under tannbehandling, kan både sedasjon og narkose være svært nyttige.

Endelig bedre tilbud for tannleger på Hamar

Hamar har i skrivende stund et innbyggertall på rundt 32 000, og i Hamarregionen totalt bor det mer enn 95 000 mennesker. Tannhelsetilbudet i området har lenge vært begrenset, med kun et fåtall etablerte tannleger på Hamar. Spesielt tilbudet om akutt tannlegevakt på Hamar har vært mangelfullt i fylket, og mange innbyggere har sett seg nødt til å reise langt for å benytte seg av tannlegevakt i andre kommuner.

Vi i Dental Park har en visjon om å gjøre tannlegetjenester tilgjengelig for alle.

Derfor vil vi fremover ha fokus på å tilby tannbehandling i områder med stort tannlegebehov, til rimelige priser. Hamar og Hamarregionen har mange innbyggere, og det har lenge vært få tannleger i området. Med etablering av tannlegeklinikk på Hamar vil Dental Park bidra til å bedre tilbudet. Vi ser frem til å tilby tannbehandling på vårt toppmoderne tannlegesenter her! Bestill tannlege på Hamar hos Dental Park!

Utviklet av Creative, en del av Yes Group
Scroll to Top