Din tannlege på Tynset

Dentalpark Tynset er et moderne tannlegesenter som tilbyr alle typer tannbehandlinger – deriblant oralkirurgi og implantatbehandling. Trenger du akutt behandling, står vi klare til å hjelpe deg på vår tannlegevakt på Tynset. Velkommen til pasienter fra Tynset og Nord-Østerdal!

Dentalpark ansatt som utfører behandling

Dyktige tannleger og spesialister på Tynset  

Dentalpark er en tannlegekjede som i dag har tre filialer i Oslo og jobber med å utvide tilbudet til flere landsdeler. Som tannlege på Tynset bidrar vi til å skape et moderne tannhelsetilbud i Nord-Østerdal. Vi kan ta imot henvisninger fra andre deler av regionen.

 

De dyktige tannlegene og spesialistene hos Dentalpark Tynset hjelper deg med det du trenger av tannbehandlinger! Vi tilbyr:

✓ Tannlege med sentral beliggenhet på Tynset

✓ Moderne lokaler med nytt utstyr

✓ Profesjonell tannbehandling

✓ Tannlegevakt på Tynset

Bredt tilbud innen tannbehandling

Dentalpark Tynset har investert i utstyr og lokaler av ypperste kvalitet, og satser på å etablere tilbud på spesialistbehandling på klinikken. Som tannlege på Trynset tilbyr vi alt fra ordinære behandlinger som undersøkelse og tanntrekking til komplekse behandlinger som tannimplantat og visdomstenner. Vi har dessuten estetiske og funksjonelle behandlinger, som skallfasetter, Invisalign og søvnapnébehandling. Her ser du hele vårt behandlingstilbud!

Her finner du oss  

Dentalpark Tynset er sentralt plassert i Torvgata. Adkomst er enkelt, enten du kommer med bil eller kollektivtransport. Fra Tynset bussterminal og Tynset stasjon er det kun få minutters gåavstand til tannklinikken.

Dentalpark Tynset

Torvgata 7E, 2500 Tynset

Åpningstider

Tannlegevakt for Tynset og Nord-Østerdal

Ved sterke smerter eller store tannskader er det viktig å få behandling raskt. Vår tannlegevakt på Tynset er åpen hver dag, og pasienter får time på kort varsel.

Vi prioriterer timer til akutte pasienter i løpet av arbeidsdagen. Ved å oppgradere vår drift til nye lokaler, kan vi romme flere tannleger og ha et bedre tilbud med god tilgjengelighet – også etter arbeidstid.

Ta kontakt for å bestille time på vår tannlegevakt på Tynset!

Bedre tannhelsetilbud i regionen

Tynset har i skrivende stund over 2700 innbyggere, og Nord-Østerdal som helhet har over 18000 innbyggere. Tidligere har tannhelsetilbudet i området vært begrenset, med kun noen få etablerte tannleger. Dermed har også tilbudet om akutt tannbehandling i regionen vært mangelfullt. Innbyggere har ofte måttet tilbakelegge lange avstander for å oppsøke tannlegevakt i andre kommuner.

Dentalpark ønsker å gjøre tannbehandling tilgjengelig for alle. Derfor utvider vi nå til områder der det er stort tannlegebehov. Tynset og Nord-Østerdal har mange innbyggere, og vi er stolte av å kunne bidra til å bedre tannhelsetilbudet i området med profesjonelle behandlinger til rimelige priser, som din neste tannlege på Tynset.

Tannlege i Oslo sentrum – Kvalitet og komfort
Tannlege

Tannlege i Oslo sentrum – Kvalitet og komfort

Innhold Add a header to begin generating the table of contents Å finne en pålitelig tannlege i Oslo Sentrum som tilbyr både kvalitet og komfort, ...
Tannlegevakt i oslo
Tannlege

Akutt hjelp mot tannverk – Tannlegevakt i Oslo

Innhold Add a header to begin generating the table of contents En plutselig, intens tannsmerte kan ødelegge selv den beste dagen, og viktigheten av tilgjengelig ...
Scroll to Top