Dentalpark
-nær deg

Vi tilbyr det meste innen tannbehandling for å kunne møte dine behandlingsbehov gjennom alle livets faser. Vi sørger for at du skal ha et sunt og vakkert smil, år etter år.

Hos oss får du hjelp med alt fra den årlige tannsjekken og tannrens, til mer avansert kosmetisk og restaurerende behandlinger. Dentalpark tilbyr eksempelvis rotfylling, tannkroner, skallfasetter og tannimplantat. Vi har spesialkompetanse innen søvnapné og usynlig tannregulering. 

Vi har direkte avtale med HELFO, noe som betyr at du som pasient betaler kun en egenandel ved enkelte tilfeller. Pasienter i aldersgruppen 21-24 år betaler kun 25% av offentlige takster.

Bilde av Dentalpark ansatt

Profesjonelt og serviceinnstilt

Dentalpark er glade for å tilby all tannbehandling av ypperste kvalitet under ett og samme tak til deg og din familie. Riktig tannpleie og en vedvarende god tannhelse er viktig i alle aldre.

Ved våre klinikker blir du møtt av et team med profesjonelle og serviceinnstilte behandlere. Vårt gode rykte stammer fra gode behandlingsrutiner, moderne utstyr, hyggelige lokaler og et hyggelig personale. Flere av våre pasienter reiser gjennom hele byen for årlige sjekker, vedlikehold av tannhelse og andre tilbud. Vi ønsker å bli din faste tannlege i Oslo!

15000+

Pasienter
behandlet

5

Lokale
avdelinger

20+

Dyktige
medarbeidere

20+

Års
erfaring

Hvorfor velge Dentalpark

Døgnåpen online booking

Det tar kun et øyeblikk å booke time via vår online timebestilling, slik at du enkelt kan finne en time som passer deg. Vi tar også bestilling av time over telefon. Ring oss på tlf. 22 60 80 70, eller send oss en epost p post@dentalpark.no

Profesjonell behandling

Vårt team er opplært til å yte den beste service. Vi setter alltid av god tid, lytter til dine behov og ønsker, og sørger for at du forlater timen med et smil.

Fine og rene lokaler

Vi tilbyr moderne fasiliteter, utstyr og teknologier for å sikre en skånsom og behagelig opplevelse.

Pasientfokusert tilnærming:

Vi gir omsorgsfull og personlig oppmerksomhet til hver pasient, tar oss tid til å forklare prosedyrer og svare på spørsmål, og skreddersyr behandlingsplaner som tar hensyn til individuelle behov og ønsker for å oppnå de beste resultatene.

Eksempelbilde

All tannbehandling du trenger på ett og samme sted

Vi tilbyr et bredt spekter av behandling slik at vi kan dekke alle dine nåværende eller kommende behov.

Hos oss får du hjelp med alt fra den årlige tannsjekken og tannrens, til mer avansert kosmetisk og restaurerende behandling. Dentalpark tilbyr eksempelvis rotfylling, tannkroner, skallfasetter og tannimplantat.

Dentalpark ønsker å være ditt førstevalg som tannlege, og består av et tverrfaglig team av allmenntannleger og tannlegespesialister. Vi har fokus på tannbehandling av høy kvalitet og kundeservice.

Dentalpark ansatt Shaima

Tannlegeskrekk

Om du har tannlegeskrekk, trenger du ikke å være redd. Våre behandlere har lang erfaring med pasienter med tannlegeskrekk, og vi vektlegger at det skal føles behagelig og trygt å komme til oss. Sammen finner vi en passende tilnærming for behandling av din tannlegeskrekk. Våre tannleger og spesialister tar ting i ditt tempo innenfor trygge rammer.
Scroll to Top