Bedriftsavtale

Bedriftsavtale på tannhelsetjenester
Mann som smiler
Innhold
  Add a header to begin generating the table of contents

  Tilby dine ansatte bedre tannhelse

  Tannhelse er viktig for både den generelle helsen og livskvaliteten til de ansatte. Tannproblemer kan føre til smerte og ubehag, og kan påvirke arbeidsytelsen og moralen på arbeidsplassen. Derfor tilbyr Dentalpark bedriftstilbud for å hjelpe bedrifter med å ta vare på tannhelsen til sine ansatte.

  Skreddersydd avtale til din bedrift

  Vi tilbyr fleksible avtaler for å møte de spesifikke behovene til hver bedrift. Dette kan inkludere enkeltpersonavtaler, familieavtaler eller gruppeløsninger for å gi bedrifter muligheten til å velge den beste løsningen for sine ansatte.

  Vårt erfarne team av tannleger og spesialister vil sørge for at dine ansatte får den beste behandlingen og opplevelsen. Vi tar oss tid til å forklare behandlingsalternativene og vil jobbe sammen med hver ansatt for å utvikle en tannhelseplan som passer deres behov.

  En viktig del av HMS arbeidet

  Tannhelse har fått et økt fokus de siste årene i flere bedrifter, og blitt en større del av det interne HMS arbeidet. Sunne og friske tenner, kan bidra til både bedre fordøyelsen, og økt livsglede. Denne trivselen vil ofte kunne gjenspeile seg i mer energi og økt produktivitet hos de ansatte, hvilket gjør at de også vil være et enda bedre ansikt utad for din bedrift, enn de er i dag. 

  Lange åpningstider gir økt fleksibilitet

  Dentalpark har lange åpningstider, og holder åpent på kveld og lørdager, dette muliggjør tannlegebesøk også utenfor ordinær arbeidstid.

  Våre tannleger på Majorstuen er tilgjengelig

  • Mandag – Fredag 08:00 – 18:00

  Vår tannklinikk på Linderud holder åpent

  • Mandag – Fredag 08:00 – 18:00

  Vår tannklinikk på Ensjø er åpen i tidsrommet

  • Mandag – Fredag 09:00 – 19:00

  Gratis å etablere og ingen skjulte utgifter

  Nå kan du tilby dine ansatte et bedre helsetilbud helt kostnadsfritt, med fast rabattavtale, og prioritert behandling dersom din bedrift har mer enn 5 ansatte.

  En bedriftsavtale styrker deres HMS tilbud, og er kostnadsfritt å etablere, det kan også være helt kostnadsfritt for deg som arbeidgiver, men styrke deres firmagoder.

  Vårt utvidede bedriftstilbud inkluderer tilpassede tannhelseplaner som dekker en rekke tannbehandlinger, fra forebyggende tannpleie til mer omfattende behandlinger som rotfylling og tannimplantater.

  Vi tilbyr også er rabatterte priser og enkel fakturering for bedrifter som velger å samarbeide med oss, og som dekker tannbehandlingen for ansatte.

  Hvordan etablerer du en bedriftsavtale med Dentalpark?

  Vi er stolte av å tilby bedriftstilbud som hjelper bedrifter med å ta vare på tannhelsen til sine ansatte.

  Vi vil også tilpasse tannhelseplanen etter behovene til hver enkelt bedrift og deres ansatte. Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon om våre bedriftstilbud og hvordan vi kan tilpasse en tannhelseplan for din bedrift.

  Fler artikler innenfor samme tema

  Scroll to Top