HELFO tannlege

HELFO - stønad/refusjon på tannbehandling
Tannlegeutstyr
Innhold
  Add a header to begin generating the table of contents

  HELFO refusjon hos tannlegen

  Det er ikke alt som kan kvalifisere til rett på stønad/refusjon fra folketrygden til tannbehandling. Totalt er det 15 tilstander og diagnoser som HELFO godkjenner ved søknad om refusjon.

  Alle våre klinikker har avtale om direkte oppgjør, slik at vi sender krav om refusjon for deg slik at du kun behøver å betale egenandel ved behandling hos oss. 

  OBS! Før behandling må legeærklæring /uttallelse fra sykehus/dokumentasjon på tideligere utført tannbehandling være levert for at vi skal kunne sende inn godkjente refusjonskrav, tannlegen din vil informere deg om hvilken dokumentasjon som er nødvendig. 

  Tilstander som kan gi rett til stønad

  Direkteoppgjør med helfo

  Ved tanntilstander med rett til støtte fra HELFO, har vi direkteoppgjørsavtale. Dette innebærer at du som pasient kun betaler din egenandel hos oss. Vi tar oss dessuten av papirarbeidet og søknadsprosessen for deg, slik at du slipper dette.

  Andre alternativer, slik som hjelp til å søke støtte fra NAV og eller ønske å delbetale din behandling, dette også muligheter vi tilbyr hos oss.

  Har du spørsmål om HELFO refusjon

  Ring oss 22 65 57 77 eller still ditt spørsmål ved å benytte kontaktskjemaet, du kan også sende dine spørsmål til oss på epost til post@dentalpark.no

  Fler artikler innenfor samme tema

  Scroll to Top