Tannlegepriser hos TannlegeOslo

Har du behov for estetisk eller medisinsk behandling hos tannlegen? Da ønsker du sikkert å orientere deg rundt tannlegepriser, noe som vil kunne variere en del, og avhenger naturligvis av hva slags behandling du trenger.
Dentalpark ansatt som utfører behandling
Innhold
  Add a header to begin generating the table of contents

  Hvor mye koster tannlegen?

  Har du behov for estetisk eller medisinsk behandling hos tannlegen? Da ønsker du sikkert å orientere deg rundt tannlegepriser, noe som vil kunne variere en del, og avhenger naturligvis av hva slags behandling du trenger.


  Vi skal her se nærmere på våre tannlege-priser. Dentalpark Oslo tilbyr behandling til konkurransedyktige og rimelige priser, slik at flest mulig skal kunne få tannlegehjelpen de trenger!

  Prisliste | Få en oversikt over tannlegens priser

  Vi har en en oversiktlig prisliste der du får full oversikt over våre tannlegepriser. Her finner du pris på alt fra rotfylling og rotspissamputasjon, til tannregulering og tannbleking.

  Her er våre tannlegepriser på noen av de mest vanlige tannbehandlingene vi tilbyr:

  • Førstegangsundersøkelse: 649,-
  • Årlig kontrollundersøkelse: 795,-
  • Rotfylling (molar/jeksel): 5 800,-
  • Tannkjøttbehandling (periodontittbehandling per 30 min): 995,-
  • Bro (tre ledd): 18 000 –19 000,-
  • Helprotese (én kjeve): 11 000,-
  • Tanntrekking (enkel): 950 –1 159,-
  • Hjemmebleking av tenner (begge kjever): 4 450,-
  • Tannregulering (Clear Correct, én kjeve): Fra 12 000,-
  Tannlegepasient hos Dentalpark Oslo

  Gunstige tannlege priser: Studentrabatt og andre rabatter

  Dentalpark Oslo har gode tannlege priser og rabatter for både studenter, nye pasienter og bedrifter. Vi ønsker at flest mulig skal kunne ta seg råd til å få nødvendig tannlegebehandling.

  Her ser du noen av våre rabatterte tannlegepriser:

  • Studentrabatt: 15 % rabatt på alle behandlinger
  • Pensjonistrabatt: 15 % rabatt på alle behandlinger
  • Bedriftsrabatt: Opptil 20 % rabatt på alle behandlinger
  • Førstegangsrabatt: Opptil 40 % rabatt på førstegangsundersøkelse

  Gratis konsultasjonstime for deg med tannlegeskrekk

  Våre tannleger har spesialisert seg på behandlinger for deg som sliter med odontofobi, bedre kjent som tannlegeskrekk. I forkant av en eventuell undersøkelse tilbyr vi en samtaletime der du kan lufte tankene dine og få vite mer om behandlingen.

  Denne samtalen koster deg ingenting, slik at du slipper å bekymre deg for ekstrakostnader. Her vil du få informasjon om forebyggende behandling og ulike tiltak vi har for å hjelpe deg med tannlegeskrekk. Vi lytter til deg.

  Rentefri delbetaling hos tannlegen

  Selv om vi opererer med gunstige tannlegepriser, vet vi at det å gå til tannlegen kan være en uforutsett utgift for mange. Derfor tilbyr vi rentefri delbetaling, slik at du kan dele opp tannlegeutgiftene over flere avdrag.

  Vi krever ingen fordyrende renter eller avgifter for dette. Den totale prisen blir den samme som ved direktebetaling av hele beløpet.

  Økonomisk støtte fra Helfo eller NAV

  Det finnes en rekke medisinske tilstander som kan gi deg rett på økonomisk støtte via Helfo. Dette inkluderer tilstander som periodontitt, hyposalivasjon og tannskader som er forårsaket av ulykker (utenom yrkesskader).

  I noen tilfeller kan du også få støtte av NAV. Dette er en sosial støtteordning som kan være til nytte for dem som ikke har økonomi til å gå til tannlegen. Du finner mer informasjon om dette hos ditt lokale NAV-kontor.

  Kontakt oss i dag – få gode tannlegepriser!

  Dentalpark Oslo tilbyr både estetiske og medisinske behandlinger til en god pris. Ønsker du mer informasjon om våre tannlegepriser? Da kan du studere vår prisliste eller ta kontakt med oss.

  Husk at du kan få førstegangsrabatt på 40 % hos oss. Bestill time i dag!

  Fler artikler innenfor samme tema

  Scroll to Top