Våre priser for å trekke visdomstann

Mange opplever problemer med visdomstenner, og for noen kan det derfor være aktuelt å trekke de. Her er info om priser for å trekke visdomstann.
Dentalpark ansatt
Innhold
  Add a header to begin generating the table of contents

  Hvorfor trekke visdomstann?

  Det kan oppstå flere problemer med en visdomstann. De kan for eksempel vokse feil, slik at de vokser inn i tannen ved siden av, eller legge press på resten av tennene dine, slik at tannstillingen endres. Den vanligste grunnen til at dette skjer, er fordi det ofte er for lite plass til visdomstannen. Derfor er det mange som blir anbefalt av sin tannlege til å trekke visdomstennene.

  De fleste har lite behov for å beholde visdomstennene. De gjør ingen spesiell god nytte for seg – heller tvert i mot. I tillegg til problemene nevnt ovenfor, vil det også generelt være vanskelig å holde det rent rundt der visdomstennene sitter. Det vil si at man er mer utsatt for hull i tennene i det området.

  Opplever du problemer med en visdomstann? Dentalpark kan hjelpe deg! Dersom du opplever akutte smerter knyttet til en visdomstann, kan du kontakte vår tannlegevakt her.

  Våre priser for trekking av visdomstann

  Pris for å trekke eller fjerne en visdomstann varierer, og det kan være flere faktorer som påvirker prisen. Det er først og fremst en signifikant forskjell på å trekke en visdomstann, og å kirurgisk fjerne den. Dermed vil naturligvis også prisen på disse inngrepene være forskjellige. 

  Hos oss på Dentalpark er prisen på en enkel trekking av visdomstann fra kr 1950,-, mens en kirurgisk fjerning som oftest ligger mellom kr 2650,- og kr 2990,-. Ta gjerne en titt på våre tannlegepriser for mer informasjon.

  Trekking av visdomstann – Studentpriser og andre rabatter

  Vi ser stadig flere studenter som unngår å dra til tannlegen på grunn av pris. Vi på Dentalpark ønsker å få flere studenter til tannlegen. Er du student og ønsker å trekke visdomstann, men lar være på grunn av høye priser? Ikke bekymre deg! Dersom du er student, får du nemlig 15% rabatt på alle behandlinger hos oss, inkludert trekking av visdomstann.

  Vi kan også tilby bedriftsavtaler til våre samarbeidspartnere i Oslo og omegn. Det vil si at dersom du er pasient hos oss, og går under en av disse bedriftsavtalene, vil du få inntil 20% rabatt på alle behandlinger. 

  Er du ny pasient hos oss? Da får du inntil 57% rabatt på første undersøkelse, og gunstig pris på øvrige behandlinger! Dersom du er usikker på hvilken tannlege du bør velge, er dette en gyllen sjanse for å erfare hvordan du liker Dentalpark. Benytt gjerne denne sjansen til å undersøke om du må trekke en visdomstann, og for å få mer info om priser.

  Trekke visdomstann pris – mulighet for delbetaling

  Ikke alle har mulighet til å betale full pris med en gang, ved trekking av visdomstann, og dette har vi på Dentalpark full forståelse for. Derfor gir vi deg muligheten til å dele opp betalingen din. Det vil si at du kan betale prisen på behandlingen din i flere avdrag.

  I enkelte tilfeller kan det være at man ikke har råd, eller at det er andre faktorer som påvirker økonomien. I disse enkelte tilfellene kan NAV kunne dekke tannbehandlingen. Ønsker du mer informasjon om pris når det kommer til å trekke visdomstann? Kontakt oss i dag

  Fler artikler innenfor samme tema

  Dentalpark ansatt som utfører behandling
  Tips fra tannlegen

  Delbetaling med SVEA Finans

  Dentalpark ansatt som utfører behandling
  Tips fra tannlegen

  Tannbehandling i narkose

  Utviklet av Creative, en del av Yes Group
  Scroll to Top