Din tannlege på Majorstuen

DentalPark ligger nederst i Bogstadveien med inngang fra Parkveien. Trikkeholdeplassen Welhavens gate er  nærmeste holdeplass med trikk nr 19 dersom du kommer fra sentrum.  Klinikken er lett tilgjengelig fra Bislett, Majorstuen, Nationaltheatret og Oslo sentrum med alle transportmidler. Det er gode parkeringsmuligheter i nærheten av klinikken.

Velkommen til Oslos beste tannlegekontor!

Vår har dyktige tannleger og spesialister med over 20 års erfaring som står klare til å hjelpe deg!

Vi tilbyr:

✓ Sentral beliggenhet på Majorstuen i Oslo, i bunnen av Bogstadveien og nær Bislett.

✓ Profesjonelle tannbehandlinger av høy kvalitet.

✓ Alt innenfor moderne ordinære, estetisk, funksjonell og kompleks tannbehandlinger.

✓ Et hyggelig team, med pasienten i fokus.

✓ Tannlegevakt i Majorstuen 5 dager i uken og i helgene.

Velkommen til deg som bor i Oslo sentrum, Nationaltheatret, Bislett, Frogner, St.Hanshaugen, Ullevål, Homansbyen og Bogstadveien!

Her finner du vår tannklinikk

Klinikken vår ligger nederst i Hegdehaugsveien med inngang fra Parkveien, og er enkelt tilgjengelig med transportmidler fra Majorstuen, Bislett, Nationaltheatret og Oslo sentrum. Trikkeholdeplassen Welhavens gate ligger maks to minutters gange fra klinikken. Det er også gateparkering eller private parkeringsplasser tilgjengelig dersom du kommer med bil.

Dentalpark AS, Hegdehaugsveien 23, 0352 Oslo. Tlf 22 60 80 70.

Åpningstider

Bestill time hos Dentalpark – rabatt på første besøk !

Bestill din timeavtale til undersøkelse i dag!

Som din tannlege, ønsker vi at du skal få mest mulig ut av smilet ditt nå og i årene fremover. For å finne behandlingen som passer deg og dine tenner best, vil vi alltid spørre om din historikk, behov og ønsker. 

Førstegangsundersøkelse hos oss inkluderer:

✓ Full undersøkelse av tenner og tannkjøtt

✓ Røntgenbilder (bitewing)

✓ Enkel rens av tennene

✓ Fjerning av misfarging med Airflow

Fast pris på førstegangsundersøkelse for nye pasienter : kun kr. 990,- (ved bestilling online) listepris kr. 1450,-

Pris på årlig kontroll: 1250,- til 1450,-

Alt innen tannbehandling på vår Majorstuen tannklinikk

Vi på Dentalpark er der når du trenger oss mest. I tillegg til generell tannhelse, tannsjekk og fjerning av tannstein, har vi en akutt tannlegevakt dersom uhellet skulle være ute.

Hos oss finner du spesialister innen oralkirurgi og endodonti tilknyttet vår tannklinikken. Dette betyr at du slipper du å bli henvist eller videresendt til et annet sted dersom du skulle ha behov for tannimplantat, visdomstenner, periodontitt eller andre komplekse behandlinger. Vi har dessuten estetiske og funksjonelle behandlinger, som tannkroner, skallfasetter, Invisalign og søvnapnébehandling. Alt fra den første undersøkelsen til etterbehandlingen, konsulteres og løses på samme sted!

Les mer om vår tannlegepraksis her.

Tannlege på Majorstuen med pasienten i fokus

Tannbehandlerne hos vår tannklinikk jobber daglig for å kunne gi folk gleden, helsen og smilet tilbake.

Teamet vårt holder seg oppdatert på det nyeste av odontologisk teori og praksis til enhver tid og sikter alltid mot å være de beste i sitt felt. Slik vil vi alltid kunne møte pasientens behov og yte den beste service.

Vi behandler også tannlegeskrekk med samtaleterapi, i trygge omgivelser. Vi tilpasser en behandlingsplan som passer deg, i et tempo du skal føle deg komfortabel med.

Vi har tannlegevakt 

Dentalpark har utvidede åpningstider og tilbyr time for akuttbehandling alle dager. Vår tannlegevakt finner du sentralt med innbydende, lyse lokaler i tilknytning til Bogstadveien. Vi garanterer alltid time på kort varsel, du får som regel time samme dag! Vår tannlegevakt på Majorstuen er tilgjengelig for deg!

Her kan vi hjelpe deg med blant annet

✓ Tannbyll

✓ Løs tann

✓ Tannverk

✓ Betennelse i visdomstann

Tannlege i Oslo sentrum – Kvalitet og komfort
Tannlege

Tannlege i Oslo sentrum – Kvalitet og komfort

Innhold Add a header to begin generating the table of contents Å finne en pålitelig tannlege i Oslo Sentrum som tilbyr både kvalitet og komfort, ...
Tannlegevakt i oslo
Tannlege

Akutt hjelp mot tannverk – Tannlegevakt i Oslo

Innhold Add a header to begin generating the table of contents En plutselig, intens tannsmerte kan ødelegge selv den beste dagen, og viktigheten av tilgjengelig ...
Scroll to Top