Dental Park
-nær deg

Vi tilbyr det meste innen tannbehandling for å kunne møte dine behandlingsbehov gjennom alle livets faser. Vi sørger for at du skal ha et sunt og vakkert smil, år etter år.
Bilde av Dental Park ansatt

Profesjonelt og serviceinnstilt

Dental Park er glade for å tilby all tannbehandling av ypperste kvalitet under ett og samme tak til deg og din familie. Riktig tannpleie og en vedvarende god tannhelse er viktig i alle aldre.

Ved våre klinikker blir du møtt av et team med profesjonelle og serviceinnstilte behandlere. Vårt gode rykte stammer fra gode behandlingsrutiner, moderne utstyr, hyggelige lokaler og et hyggelig personale. Flere av våre pasienter reiser gjennom hele byen for årlige sjekker, vedlikehold av tannhelse og andre tilbud. Vi ønsker å bli din faste tannlege i Oslo!

15000+

Pasienter
behandlet

5

Lokale
avdelinger

20+

Dyktige
medarbeidere

20+

Års
erfaring

Din nærmeste Dental Park klinikk

Hos oss får du hjelp med alt fra den årlige tannsjekken og tannrens, til mer avansert kosmetisk og restaurerende behandling. Dental Park tilbyr eksempelvis rotfylling, tannkroner, skallfasetter og tannimplantat.
Dental Park ansatt Marian

Hvorfor velge Dental Park

Døgnåpen online booking

Det tar kun et øyeblikk å booke time via vår online timebestilling, slik at du enkelt kan finne en time som passer. Vi tar også bestilling av time over telefon.

Profesjonell behandling

Vårt team er opplært til å yte den beste service. Vi setter alltid av god tid, lytter til dine behov og ønsker, og sørger for at du forlater timen med et smil.

Fine og rene lokaler

Vi tilbyr moderne fasiliteter, utstyr og teknologier for å sikre en skånsom og behagelig opplevelse.

Pasientfokusert tilnærming:

Vi gir omsorgsfull og personlig oppmerksomhet til hver pasient, tar oss tid til å forklare prosedyrer og svare på spørsmål, og skreddersyr behandlingsplaner som tar hensyn til individuelle behov og ønsker for å oppnå de beste resultatene.

Eksempelbilde

All tannbehandling du trenger på ett og samme sted

Vi tilbyr et bredt spekter av behandling slik at vi kan dekke alle dine nåværende eller kommende behov.

Hos oss får du hjelp med alt fra den årlige tannsjekken og tannrens, til mer avansert kosmetisk og restaurerende behandling. Dental Park tilbyr eksempelvis rotfylling, tannkroner, skallfasetter og tannimplantat.

Dental Park ønsker å være ditt førstevalg som tannlege, og består av et tverrfaglig team av allmenntannleger og tannlegespesialister. Vi har fokus på tannbehandling av høy kvalitet og kundeservice.

Dental Park ansatt Shaima

Tannlegeskrekk

Om du har tannlegeskrekk, trenger du ikke å være redd. Våre behandlere har lang erfaring med pasienter med tannlegeskrekk, og vi vektlegger at det skal føles behagelig og trygt å komme til oss. Sammen finner vi en passende tilnærming for behandling av din tannlegeskrekk. Våre tannleger og spesialister tar ting i ditt tempo innenfor trygge rammer.
Utviklet av Creative, en del av Yes Group
Scroll to Top