Ny pasient

Vurderer du å bytte tannlege? Lenge siden du sist fikk sjekket tennene? Eller er du kanskje ute etter en «second opinion»? Vi i Dentalpark ønsker deg hjertelig velkommen til en av våre klinikker.
dentalpark1-portrett-filter

Dine tenner, din tannlege

I Dentalpark har vi fokus på tannbehandling og kundeservice av høy kvalitet. Vi tar oss tiden det krever for å bli kjent med tennene dine, slik at vi kan gi deg behandlingen best tilpasset deg og dine behov. Vi står klare til å hjelpe deg med alt fra den årlige tannsjekken, til kosmetiske eller restaurerende behandling. Vi mener at god kjennskap til deg og dine tenner gir oss muligheten til å hjelpe deg på best mulig måte.

Skånsom og moderne behandling

Det er viktig for oss i Dentalpark å sørge for at all behandling er så skånsom som mulig. Vi holder oss oppdaterte på utviklingen av behandlingsmetoder, slik at du forlater klinikken med best mulig resultat.

Dentalpark tilbyr et bredt spekter av ulike behandlinger som tilpasses dine behov. Disse utføres av et tverrfaglig team bestående av allmenntannleger og tannlegespesialister.

Bestill time

Vi tilbyr det meste innen tannbehandling for å kunne møte dine behandlingsbehov gjennom alle livets faser.

Din behandlingsplan

Det er ikke uten grunn at vi heter Dentalpark. Vi opplever at behandlingen blir best når våre tannleger og du som pasient jobber som et team. Sammen identifiserer vi problemene, før vi så blir enige om den beste fremgangsmåten. Våre tannleger er gode på å finne og legge frem alternativer for veien videre. De holder deg også oppdatert under hele behandlingsforløpet, slik at du blir involvert i prosessen. Dette er selve grunnlaget for en god behandlingsplan.

Tannlegeskrekk

Om du har tannlegeskrekk, trenger du ikke å være redd. Våre behandlere har lang erfaring med pasienter med tannlegeskrekk, og vi vektlegger at det skal føles behagelig og trygt å komme til oss. Sammen finner vi en passende tilnærming for behandling av din tannlegeskrekk. Våre tannleger og spesialister tar ting i ditt tempo innenfor trygge rammer.
Scroll to Top