Trygg og effektiv tannbleking i Oslo

tannbleking i Oslo

Et blendende hvitt smil er noe mange av oss drømmer om, og tannbleking kan være veien dit. Tannbleking har i løpet av årene blitt stadig mer populært, og med teknologiske fremskritt har det aldri vært enklere eller tryggere å få et godt resultat. Hos Dentalpark i Oslo tilbyr vi flere tannblekingsmetoder som er både sikre og effektive. I dette innlegget vil vi presentere ulike alternativer for tannbleking. 

Hva er tannbleking?

Tannbleking er en kosmetisk tannbehandling som lysner fargen på tennene dine. Dette kan gjøres ved å fjerne overflateflekker eller ved å bleke tannens indre struktur. Over tid kan tennene bli misfarget på grunn av mat, drikke, røyking eller aldring. Tannbleking kan bidra til å gjenopprette tennenes naturlige farge eller gjøre dem enda hvitere enn før.

Trygg og effektiv tannbleking

Når det kommer til tannbleking, er det viktig å velge metoder som er både trygge og effektive. Hos Dentalpark bruker vi bare klinisk godkjente produkter og metoder som er nøye testet for å sikre at de ikke skader tenner eller tannkjøtt.

Tannbleking med skinner

En av de mest populære og effektive metodene vi tilbyr er tannbleking med skinner som du bruker hjemme. Denne metoden er praktisk, og fungerer slik: 

1. Tilpassede skinner: Vår tannlege tar avtrykk av tennene dine, for å lage tilpassede blekeskinner som passer perfekt.

2. Blekegele: Du får med deg et sett med blekegele. 

3. Opplæring: Under besøket ditt gir vi deg grundig opplæring i hvordan du bruker skinnene hjemme, slik at du kan sikre optimale resultater.

4. Etterkontroll: Etter noen uker kommer du tilbake for en etterkontroll slik at vi kan vurdere resultatene, og eventuelt gjøre justeringer.

Denne metoden gir deg friheten til å gjennomføre behandlingen hjemme på dine egne vilkår, samtidig som du får profesjonell støtte og veiledning fra våre erfarne tannleger. Hos Dentalpark tilbyr vi denne tjenesten for 4200kr. Dette inkluderer skinner for begge kjever, fire sprøyter med blekemiddel, opplæring i bruk og en etterkontroll. Les mer om tannbleking her.

Profesjonell tannbleking på klinikken

Et alternativ til tannbleking med skinner er profesjonell tannbleking som utføres på klinikken. Denne metoden er gjerne raskere, da du kan se resultater på bare en behandlingssesjon. Under denne behandlingen vil tannlegen påføre en blekeløsning direkte på tennene og bruke spesiallys for å aktivere blekemiddelet. Dette er en svært effektiv metode som gir raske og merkbare resultater. For mer informasjon om våre tannblekingstjenester og priser, kan du besøke vår prisside.

Hvorfor velge Dentalpark for tannbleking?

Erfaring og ekspertise

Vårt team består av erfarne tannleger som har utført en rekke tannblekingsbehandlinger med stor suksess. Vi er oppdatert med de nyeste teknikkene og produktene innen tannbleking for å sikre de beste resultatene for våre pasienter.

Sikkerhet først

Vi setter alltid pasientsikkerhet først, og bruker kun metoder som er bevisst trygge og effektive. Vi sørger for at hver pasient får grundig informasjon om behandlingen og hvordan de kan holde tennene hvite etter blekingen.

Personlig tilpasset behandling

Vi vet at ingen er like, og derfor tilpasser vi våre tannblekingsbehandlinger basert på dine spesifikke behov og ønsker. Vårt mål er å gi deg et smil du kan være stolt av.

Bestill time i dag

Er du klar for et lysere, hvitere smil? Bestill en time hos Dentalpark i dag, og la vårt team hjelpe deg med å oppnå resultatene du ønsker. Du kan enkelt bestille time online via vårt bestillingssystem.

Hos Dentalpark i Oslo er vi dedikerte til å gi deg den beste tannpleien med høy kvalitet, trygghet og komfort. Utforsk dine tannblekingsmuligheter med oss og se forskjellen selv.

Fler artikler innenfor samme tema

Scroll to Top