Gebiss og protese

Bedøvelse og sedasjon - for smertefri tannbehandling
Dentalpark ansatt som utfører behandling
Innhold
  Add a header to begin generating the table of contents

  Redd for smerte under tannbehandling?

  Vi vektlegger at alle tannbehandlinger hos oss skal være smertefrie.

  Vi tilbyr lokalbedøvelse (anestesi) ved alle behandlinger som kan medføre ubehag. Vi setter bedøvelse ved behov for at du som pasient ikke skal føle smerte eller ubehag under tannbehandling.

  Bedøvelse hos tannlegen

  Hos oss står du som pasient alltid i sentrum, og vi ønsker at alle behandlinger utført av våre tannleger skal oppleves som trygge og skånsomme uten smerte.

  Lokalbedøvelse med injeksjon 

  Dette er den mest benyttede formen for bedøvelse i forbindelse med tannbehandling. Det hører til sjeldenhetene at man opplever å være allergisk mot lokalbedøvelse, men vi kartlegger eventuelle allergier og forbehold ved ditt første besøk, for å unngå utslag under behandling.

  Hovedsakelig benytter vi oss av fire ulike typer lokalbedøvelse

  • Xylocain-Adrenalin
  • Septocain-Adrenalin
  • Citanest-Octapressin
  • Carbocain

  Tannbehandling under sedasjon

  I de tilfeller hvor lokalbedøvelse ikke er nok vil pasienter kunne få tilbud om behandling under sedasjon (beroligende midler i tablettform). Vi tilbyr dette for pasienter med kraftig brekningrefleks eller kraftig behandlingsangst i form av tannlegeskrekk. 


  Dette er benzodiazepiner i tablettform som inntas i forkant av behandlingen, før lokalbedøvelse administreres og behandlingen påbegynnes. De fleste vil oppleve god effekt av denne medisinen og slappe mere av samt redusere eller eliminere brekningsfornemmelse eller behandlingsangst.

  Kontakt oss i dag!

  Dersom du ser etter en tannlege i Oslo og omegn, er vi i Dentalpark Oslo her for deg. Kontakt oss i dag for en hyggelig samtale om din tannhelse. 

  Fler artikler innenfor samme tema

  Scroll to Top