Tannbleking

Tannbleking hjemme eller hos tannlegen?
Dame som smiler
Innhold
  Add a header to begin generating the table of contents

  Et strålende smil med tannbleking

  Tannbleking har blitt stadig mer populært blant nordmenn, delvis på grunn av den betydelige reduksjonen i pris på profesjonell tannbleking. Hos Dentalpark sikrer våre erfarne tannleger og tannpleiere at du får hvite og vakre tenner uten å gå på kompromiss med tannhelsen din. Bestill en time i dag for å oppnå det smilet du drømmer om.

  Få hvitere tenner på en skånsom måte

  Vitenskapen rundt tannbleking har kommet veldig langt bare de siste årene, og blekemidler er nå langt mer skånsomme for tenner og tannkjøtt enn tidligere. Kombinert med at prisen på profesjonell tannbleking har gått ned, blir det stadig vanligere å bleke tennene sine blant den norske befolkningen. 

  Tannbleking hjemme med blekeskinner

  Hjemmebleking med blekeskinner er vår mest populære behandlingsmetode. Vi tilpasser blekeskinnene til dine tenner, og du får dem med deg hjem sammen med instruksjoner om hvordan du skal bruke dem for beste resultat. Denne metoden er skånsom for både tenner, tannkjøtt og emalje.

  Individuell vurdering og behandlingsplan

  Før tannblekingen starter, gjennomfører vi en grundig konsultasjon og undersøkelse for å vurdere tannhelsen din. Dette inkluderer å identifisere eventuelle hull og vurdere tilstanden til tennene og tannkjøttet. Vi tilbyr to alternativer for tannbleking: hjemmebleking med blekeskinner eller profesjonell klinikkbleking.

  Profesjonell tannbleking hos tannlege for raskt resultat

  Hvis du ønsker umiddelbare resultater, for eksempel før en spesiell anledning som et bryllup, er profesjonell klinikkbleking et utmerket valg. Denne metoden fjerner skånsomt misfarging fra faktorer som røyking, snus eller inntak av fargede matvarer som rødvin.

  Vedlikehold og etterbehandling ved tannbleking

  Etter tannblekingen er det viktig å opprettholde resultatet ved god munnhygiene og unngåelse av mat og drikke som kan misfarge tennene. Vi gir deg råd og veiledning om hvordan du best kan opprettholde det hvite smilet ditt.

  Online timebestilling for tannbleking

  Behov for tannlegevakt eller ønsker du å bestille en time? Ring oss på +47 22 60 80 70 for akutt time på dagen. Dental Park tilbyr profesjonell tannbleking hjemme eller på klinikken, og vi er klare til å hjelpe deg med å oppnå det hvite smilet du fortjener.

  Fler artikler innenfor samme tema

  Scroll to Top