Airflow tannrens

4 Fordeler med Airflow Tannrens hos Tannlegen
Dame som smiler
Innhold
  Add a header to begin generating the table of contents

  Airflow tannrens er en moderne og effektiv behandlingsmetode som benyttes av tannleger for å fjerne belegg og misfarginger på tennene. Rens med airflow inngår ofte i totalpakken du får ved tannlegeundersøkelse og er viktig for å forebygge tannsykdommer.

  Her er 4 fordeler ved regelmessig tannrens

  1.Effektiv behandling av plakk og tannsten

  Uansett hvor godt du pusser tennene dine hjemme er det nesten uunngåelig at plakk og tannstein bygger seg opp over tid. Tannstein oppstår når plakk fester seg til tannen rundt tannkjøttet og forkalker seg, eller kan også komme av at spyttet krystalliserer seg på overflaten av tennene. Plakkdannelsen oppstår gjerne på baksiden av tennene, noe som gjør det vanskelig å oppdage belegget på egen hånd. Ved forverring over tid øker risikoen for hull i tennene, og kan i verste fall føre til tannkjøttbetennelse eller periodontitt. 

  Ved tannlegeundersøkelse inngår som oftest fjerning av tannsten, tannrens, puss og polering slik at man forhindrer plakkdannelsen å bygge seg opp over tid. Dentalpark benytter kun topp moderne utstyr, og airflow tannrens er en del av totalpakken du får ved standard undersøkelser.

  2. Tannrens med Airflow er 100% smertefritt

  Benytter du en tannlege med topp moderne utstyr kan du være sikker på at tannrensen skjer på en fullstendig smertefri måte uten bruk av de mekaniske instrumentene som var vanlige før i tiden. Airflow tannrens skjer på en skånsom måte ved at vi sprayer tennene med en blanding av pulver tilsatt smaksstoff, trykkluft og vann. Tannrensen er mye mer effektiv og fokusert enn noe som kan oppnås hjemme, og mange av pasientene våre har kommentert hvor behagelig behandlingen er. Vi har til og med opplevd at pasienter har sovnet i stolen under airflow behandling! 

  3. Økt selvtillit 

  Etter en profesjonell tannrens får du tenner som føles renere, smilet blir lysere og du får friskere pust. Belegg fra te, kaffe, rødvin og røyking fjernes effektiv, og du står igjen med et flott og sunt smil. 

  Tannrens er også en del av grunnen til hvorfor det er så viktig med en grundig undersøkelse før man begynner med bleking av tennene. På denne måten sikrer man at plakk og belegg blir fjernet før man begynner på den estetiske behandlingen. 

  4. Unngå tannkjøttbetennelse

  Betennelse i tannkjøttet oppstår som oftest ved at lag på lag med plakk bygger seg gradvis opp mellom tennene langs tannkjøttsranden. Dersom dette ikke blir behandlet over tid kan det føre til mer kroniske betennelser som er kjennetegnet ved hovent tannkjøtt som lett begynner å blø ved tannpuss og berøring. I verste fall kan betennelsen bryte ned kjevebenet og medføre festetap for tennene som må behandles ved kirurgiske inngrep. Fordelen med regelmessig undersøkelser og tannrens er at plakk ikke får tid til å bygge seg opp, og dersom tannkjøttsykdommer er i ferd med å utvikle seg vil tannlegen oppdage dette på et tidlig stadium.

  Når du bestiller en standard undersøkelse hos Dentalpark inngår airflow tannrens som en del av totalpakken i tillegg til andre behandlinger som fjerning av tannstein, puss og polering. Vi benytter kun topp moderne utstyr og du kan dermed være sikker på et smertefritt og behagelig tannlegebesøk. 

  Pris på Airflow tannrens i Oslo

  Dentalpark har for tiden et introduksjonstilbud for nye pasienter hvor du kun betaler kr 649 for en komplett undersøkelse hos våre tannlegeklinikker i Oslo hvor airflow tannrens er inkludert. 

  Fler artikler innenfor samme tema

  Scroll to Top