Tannlege Majorstuen – Dentalpark er her for deg

Velkommen til Dentalpark på Majorstuen! Kontakt oss i dag, slik at vi sammen kan skreddersy den beste behandlingen for deg og dine tenner.
Dentalpark ansatt gruppebilde
Innhold
  Add a header to begin generating the table of contents

  En tannlege på Majorstuen som bryr seg

  Vi på Dentalpark avdeling Majorstuen bryr oss selvsagt om god tannhelse, men vi bryr oss minst like mye om deg som pasient. Vi lytter til deg og dine behov og ønsker, og tilpasser oss deretter. Det er sammen vi finner de beste behandlingene. Du vil bli møtt av dyktige tannleger her på Majorstuen, som alle jobber for at din tid i tannlegestolen skal oppleves som behagelig og trygg.

  Våre tannleger på Majorstuen kan tilby alle typer tannbehandlinger. Vi har nemlig spesialister innen flere fagområder, og som har lang erfaring med mer avanserte inngrep. På denne måten trenger du kun å forholde deg til oss, uten å måtte bli henvist videre til et annet sted. Vi hjelper deg uansett hvilken behandling du måtte trenge.

  Har du tannlegeskrekk? Ikke bekymre deg! På Dentalpark Majorstuen ønsker vi å hjelpe deg med å bli kvitt tannlegeskrekken. Vi kan tilby en individuelt tilpasset behandlingsplan, som blir lagd sammen med deg. Vi kan blant annet gjennomføre samtaleterapi i forkant av behandling. Dersom dette av en eller annen grunn ikke skulle fungere for deg, kan vi også tilby beroligende medisiner.

  Tannlege Majorstuen pris

  Dentalpark på Majorstuen er opptatt av å holde prisene lave og rimelige. Vi tilbyr derfor svært konkurransedyktige priser, samtidig som tannbehandlingene er av ypperste kvalitet. Ta gjerne et titt på vår liste over tannlegepriser.

  Dersom du ikke ønsker, eller ikke har mulighet til å betale hele summen med en gang, har du muligheten til å dele opp betalingen din i flere avdrag. Vi har også direkteoppgjør med Helfo, som vil si at du med spesielle sykdommer eller plager har rett på økonomisk støtte.

  Dentalpark Majorstuen tilbyr flere forskjellige rabatter. Vi har blant annet 15% rabatt for studenter på alle typer tannbehandlinger. Vi opplever at studenter dropper å dra til tannlegen, da de er redde for høye kostnader. Vi ønsker å få flere studenter til å dra til tannlegen, og håper derfor at rabatter bidrar til dette.

  Tannlegevakt på Majorstuen

  Akutte smerter i tennene kan oppstå, og derfor har Dentalpark Majorstuen en egen tannlegevakt. Her har du altså muligheten til å få behandling samme dag, dersom du opplever akutte smerter. Akutte smerter kan skyldes flere ting, som for eksempel en mistet fylling, tannverk, tannbyll eller problemer med en visdomstann

  Opplever du smerter og ubehag, eller har andre akutte problemer med tennene dine? Ring oss på 22 65 57 77, eller bestill time online, så veileder vi deg videre. 

  Uansett hva som forårsaker ubehaget, er vår tannlegevakt på Majorstuen her for å hjelpe deg!

  Du finner oss sentralt på Majorstuen

  Dentalpark Majorstuen ligger sentralt plassert midt i Bogstadveien. Vår klinikk ligger med andre ord lett tilgjengelig til, og med gode transportmuligheter. Trikken stopper like utenfor klinikken, og det er også mulig å komme seg hit ved hjelp av T-bane eller egen bil. Ta turen innom!

  Fler artikler innenfor samme tema

  Dentalpark ansatt som utfører behandling
  Tips fra tannlegen

  Delbetaling med SVEA Finans

  Dentalpark ansatt som utfører behandling
  Tips fra tannlegen

  Tannbehandling i narkose

  Utviklet av Creative, en del av Yes Group
  Scroll to Top