Ny tannlege i Oslo? Her er 8 grunner til å velge Dentalpark

Det kan være vanskelig å velge hvilken tannlege som passer best for deg. For å gjøre det litt enklere for deg, skal vi her gi deg 8 grunner til hvorfor du bør velge Dentalpark som din tannlege i Oslo.
Dentalpark ansatt som utfører behandling
Innhold
  Add a header to begin generating the table of contents

  1. Tannlege i Oslo som setter pasienten i sentrum

  Våre tannleger i Oslo jobber for at din tid hos oss skal oppleves best mulig, og dette gjør vi ved å imøtekomme dine behov og ønsker. Vi tilpasser hver behandling til hver enkelt pasient. Dersom du benytter deg av oss, vil du bli møtt av profesjonelle og hyggelige tannleger.

  2. Vi tilbyr alle typer behandlinger

  Våre tannklinikker i Oslo består av tannleger med bred kompetanse, samt spesialist innen oralkirurgi. Dette betyr at vi har mulighet til å tilby deg et bredt utvalg innen tannbehandling, både nødvendige og mer estetiske tannbehandlinger.

  3. Vi hjelper deg med tannlegeskrekk

  Vi jobber for at din tid hos oss skal oppleves som behagelig og trygg, og dette gjelder også for deg med tannlegeskrekk. Tannlegeskrekk er svært vanlig, og er derfor noe vi tar på alvor. Vi har god erfaring innen behandling av tannlegeskrekk, og har flere tiltak for å gjøre deg mindre engstelig.

  4. Tannlege i Oslo – både på Majorstuen og Linderud

  Våre tannleger finner du på Majorstuen, Ensjø og Linderud i Oslo. På denne måten kan du velge den klinikken som er lettest tilgjengelig for deg. Vår avdeling på Majorstuen ligger sentralt plassert i Bogstadveien, og avdeling Linderud ligger rett ved Veitvet busstasjon og T-banestasjon.

  5. Vi har tannlegevakt i Oslo

  Det kan oppstå uventede problemer med tenner, som for eksempel tannverk. Dette kan oppleves som svært ubehagelig eller vondt, som gjør at du bør oppsøke tannlege fortest mulig. Dersom du har behov for akutt tannlegehjelp i Oslo, er vi her for deg. Vi har nemlig vår egen tannlegevakt, der du kan få time samme dag. Vi har tannlegevakt på både Majorstuen og Linderud. Vi fjerner ubehaget, uansett årsak.

  6. Tannlege i Oslo med konkurransedyktige priser

  På Dentalpark er vi svært opptatt av å tilby behandlinger av ypperste kvalitet, til konkurransedyktige tannlegepriser. Pris er for mange er avgjørende faktor, og derfor ønsker vi å tilrettelegge for deg, og ta hensyn til din økonomi. 

  Vi tilbyr blant annet rabatter, direkteoppgjør med Helfo og mulighet for delbetaling. Vi er i tillegg opptatt av forutsigbarhet når det gjelder pris, som vil si at du som pasient skal bli informert både på forhånd og underveis om pris. Vi har blant annet vår egen prisliste, som du finner under tannlegepriser, som gir en generell oversikt over pris på alle våre behandlinger.

  7. Vi benytter oss av toppmoderne utstyr

  Vår tannlege i Oslo benytter seg av det nyeste utstyret innen tannlegefaget. På denne måten kan tilby et bredt spekter av behandlinger, samtidig som vi kan garanterene en skåmsom behandling.

  8. Du får opptil 57% rabatt på ditt første besøk hos oss

  Dersom du er ny pasient hos oss, har vi et eget introtilbud på komplett tannlegeundersøkelse. Vår ordinære pris på en komplett undersøkelse er på 1490 kr, mens introtilbudet er på 649 kr. Dette gir deg muligheten til å finne ut av hvordan du liker Dentalpark, uten å betale for mye.

  Velkommen til oss, din tannlege i Oslo!

  Fler artikler innenfor samme tema

  Dentalpark ansatt som utfører behandling
  Tips fra tannlegen

  Delbetaling med SVEA Finans

  Dentalpark ansatt som utfører behandling
  Tips fra tannlegen

  Tannbehandling i narkose

  Utviklet av Creative, en del av Yes Group
  Scroll to Top